Πιστός στην παράδοση, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παν. Ψωμιάδης, έστησε, όπως και πέρσι, έτσι κι εφέτος, το Πρωταπριλιάτικο ψέμα του, μια μέρα νωρίτερα, για να δώσει την ευκαιρία στις εφημερίδες να το δημοσιεύσουν την σωστή μέρα... Έτσι, δημοσιοποίησε ότι, αύριο, Πρωταπριλιά του 2010, θα συναντηθεί με τον... Μίκαελ Σουμάχερ! Συγκεκριμένα, η νομαρχία Θεσσαλονίκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ θα συναντήσει αύριο, στις 12.15 το μεσημέρι, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου «Μακεδονία». Ο Γερμανός πιλότος θα προσγειωθεί με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με τελικό προορισμό τη Μαλαισία, όπου την Κυριακή του Πάσχα θα συμμετάσχει στο τρίτο για φέτος Γκραν Πρι της χρονιάς. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα παραμείνει για περίπου 1 ώρα στο αεροδρόμιο προκειμένου να γίνει ανεφοδιασμός καυσίμων.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν επιθυμίας του Μ. Σουμάχερ, η φιλία του οποίου με τον Π. Ψωμιάδη κρατά εδώ και τρία χρόνια όταν είχαν αγωνιστεί μαζί σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Να σημειωθεί ότι, πέρσι, ο κ. Ψωμιάδης, είχε φέρει τα ... πάνω κάτω στην πολιτική σκηνή της χώρας, με το Πρωταπριλιάτικο ψέμα του(για να θυμηθείς το περσινό ψέμα του Π. Ψωμιάδη, κάνε κλικ εδώ). 

Αν, πάλι, δεν πρόκειται για ψέμα, αλλά είναι αλήθεια, τότε:
1. Ο Παν. Ψωμιάδης θα την πάθει όπως ο βοσκός,που φώναζε συνέχεια "λύκος-λύκος"! Κανείς δεν τον έχει πιστέψει και δε θα πάνε κάμερες στο αεροδρόμιο.
2. Ο Μ. Σουμάχερ κάτι έχασε στο μαρκάρισμα της φωτογραφίας και θέλει να το πάρει πίσω...