Στην πλατεία Αριστοτέλους για να πάρετε... δένδρα! Σε γνωστο ξενοδοχείο για να μάθετε να... κοιμάστε σωστά. Στα μπαζάρ, ενόψει Πάσχα. Όλο και κάπου θα βρείτε να πάτε σήμερα. Κι αν δεν ξέρετε τι γινεται πού, διαβάστε:
Εκδηλώσεις:
* «Δάσος, το τελευταίο καταφύγιο της ζωής» είναι το θέμα των εκδηλώσεων που διοργανώνουν, από κοινού, οι φορείς Δασοπονίας της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, την 21η Μαρτίου. Το πρωί θα γίνει διανομή φυταρίων, από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Αριστοτέλους και στην Καμάρα. Στις 18.00, στην αίθουσα Τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. θα γίνει η κεντρική εκδήλωση, με ομιλητή τον αν. καθηγητή της σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ., Φίλιππο Αραβανόπουλο, με θέμα: «Δάσος: Καταφύγιο βιοποικιλότητας, από τα γονίδια έως τα οικοσυστήματα».

* «Κοιμήσου σωστά, ζήσε ξανά» είναι το μήνυμα της εκδήλωσης που διοργανώνει το σωματείο ασθενών με διαταραχές ύπνου «Η ΠΑΣΙΘΕΗ» και η Μονάδα Ύπνου του Γ.Ν. «Άγιος Παύλος», με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για τον ύπνο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 11 π.μ. την Κυριακή 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Mediterranean.

Πολιτιστικά:
* Το θέατρο Σοφούλη συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία του στην παιδική σκηνή, παρουσιάζει την γνωστή σε όλους μας ιστορία της Καλλιπάτειρας της Καλλιόπης Παπαδάκη. Η σκηνοθεσία είναι της Παυλίνας Χαρέλα. Η παράσταση δίνεται στις 11.30 π.μ.

* Ο Ρόδιος τραγουδοποιός Τάκης Βούης με μία και μοναδική συναυλία μας ταξιδεύει από τον έρωτα στην πόλη στο Θησέα που επιστρέφει και σε ανέκδοτα καινούργια τραγούδια του. Τον συνοδεύουν τρεις κορυφαίοι μουσικοί και η φωνή της Δέσποινας Παγιούλα. Στις 8 μ.μ. στο δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη».

* Το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου διοργανώνει πασχαλινό παζάρι από τις 10.00 π.μ - 6.00 μ.μ, στο Δημοτικό Σχολείο Πλαγιαρίου, του Δήμου Μίκρας. Οι επισκέπτες θα βρουν λαμπάδες και άλλες δημιουργίες για τις πασχαλινές αγορές τους. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού.

* Ο Σύλλογος «Φίλοι του ΚΕ.ΠΕ.Π, Άγιος Δημήτριος» διοργανώνει πασχαλιάτικο παζάρι στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας της Μονάδας (Τ. Κέννεντυ 62, Πυλαία) από τις 10 π.μ. – 5 μ.μ.). Στην εκδήλωση θα βρείτε πασχαλιάτικες χειροποίητες κατασκευές, σπιτικά γλυκά και άλλα.