Χωρίς να γνωρίζουν το γιατί έχασαν το μόλις ενάμιση χρόνων παιδί τους. Το άτυχο μωράκι από την Κοζάνη, αφού περιπλανήθηκε σε τέσσερα νοσοκομεία, άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Το μωρό μεταφέρθηκε πριν από δέκα μέρες στο Νοσοκομείο Κοζάνης με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το βοηθήσουν και πρότειναν στους γονείς να το μεταφέρουν στο Νοσοκομείο της Βέροιας, όπως και έγινε. Τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς του άτυχου παιδιού, αλλά και των γονιών του.
Οι γιατροί δεν βρισκόταν σε θέση να πουν με σιγουριά από τι ακριβώς πάσχει το μωρό και αδυνατούσαν να βελτιώσουν την κατάσταση της υγείας του. Έκριναν πως θα πρέπει να μεταφερεθεί το Νοσοκομείο Λοιμωδών, στη Θεσσαλονίκη.
Χωρίς να έχουν άλλες επιλογές και ελπίζοντας στην ανάρρωσή του, οι άτυχοι γονείς από την Κοζάνη μετέφεραν το μωράκι στη Θεσσαλονίκη. Και στο Λοιμωδών όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν. Η κατάσταση του παιδιού πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.
Τελευταία ελπίδα αποτελούσε το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί εκεί έκαναν ότι μπορούσαν και αρχικά βελτίωσαν την κατάσταση της υγείας του παιδιού, που παρουσίασε σταθερότητα. Πίστεψαν πως γλίτωσαν από τα χειρότερα. Ξαφνικά όμως το μωράκι παρουσίασε ξανά επιδείνωση και χθες άφησε την τελευταία πνοή του.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το μωρό δεν μπορεί να πει με σιγουριά για τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία. Ελπίζει πως σε λίγες ημέρες, αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργαστηριακές και ιστολογικές εξετάσεις, θα μπορέσει να απαντήσει στους άτυχους γονείς. Για ποιό λόγο έχασαν μέσα από τα χέρια τους το μόλις ενάμιση χρόνων παιδί τους...