Η δρ. Ίζι Στίβενς, κατά κόσμον Κάθριν Χέιλ, δεν εμφανίστηκε στη δουλειά. Η γλυκιά (και σέξι) ξανθούλα γιατρός του Γκρέις Ανάτομι, "δεν επέστρεψε στο σετ", όπως ανακοίνωσε άτομο του κύκλου της, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες. Αλλά ούτε και η εταιρία για την οποία γυρίζεται και προβάλλεται το γνωστό σίριαλ, η ABC, δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό.
Η "Ίζι" πήρε άδεια μητρότητας, για τέσσερις μήνες και οι σεναριογράφοι κάλυψαν το κενό με ένα... συνηθισμένο εύρημα: Η γιατρός, μυστηριωδώς, εξαφανίστηκε από το "νοσοκομείο". ΚΙ αφού έσπασαν τα κεφάλια τους και βρήκαν έναν τρόπο να την επαναφέρουν χωρίς να φαίνεται αφύσικο, ενώ την περίμεναν στο πλατό για να της παραδώσουν το σενάριο με τις ατάκες της, εκείνη δεν εμφανίστηκε.
Το γνωστό κανάλι "Ε" (το βλέπουμε και στην Ελλάδα μέσω Nova), μετέδωσε ότι η Κάθριν Χέιλ έχει έρθει σε συμφωνία με το ABC, ώστε να σταματήσει το σίριαλ, για να στραφεί και να αφοσιωθεί στην κινηματογραφική της καριέρα. Προσθέτει, μάλιστα, ότι σε λίγες ημέρες, θα ανακοινωθεί η λύση του συμβολαίου της.
Άντε να δούμε τώρα τι θα σοφιστούν οι σεναριογράφοι του Γκρέις Ανάτομι, για να τη βγάλουν από τη... μέση!