Ένα μονόπρακτο έργο του Σάμουελ Μπέκετ γραμμένο για το ραδιόφωνο στις αρχές του 1957 παρουσιάζεται σήμερα στις 22.00 το βράδυ στον Πολυχώρο Πολιτισμού Block33. Η σκηνοθεσία είναι της Μαρίας Γρίβα. Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέλιος Αμανατίδης, Ζωή Λύρα, Δημήτρης Ναζίρης,Πένυ Ελευθεριάδου, Γιώτα Τσιότσκα. Η μουσική είναι του Άγγελου Σολδάτου.
* Ο Σάμουελ Μπέκετ γεννήθηκε το 1906.Θεωρείται "ιδρυτής" του θεάτρου τουπαραλόγου. Έγραψε πεζά, δοκίμια και ποιήματα και στράφηκε στο θέατρο μετά τον πόλεμο. Κάποιες φορές σκηνοθετούσε ο ίδιος τα έργα του. Το 1969 βραβεύτηκε με Νόμπελ λογοτεχνίας.
Χαρακτηρίστηκε ως υπαρξιστής φιλόσοφος του παραλόγου, αλλά συνειδητά ο ίδιος ποτέ του δεν διατύπωσε κάποια υπαρξιακή άποψη. Δε μπορούμε να τον ταυτίσουμε με οποιαδήποτε σχολή. Η κατάταξη του Μπέκετ σ΄ αυτό που ονομάζουμε θέατρο του παραλόγου, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ξέρουμε πού ανήκει. Δεν δίνει κανένα κλειδί για την ερμηνεία - κατάταξη του έργου του. Στα έργα του Μπέκετ δεν υπάρχει γραμμική εξέλιξη και η έλλειψη πλοκής είναι ακόμη πιο ολοκληρωτική απ’ ότι στα υπόλοιπα έργα του θεάτρου του Παραλόγου. Συγγραφέας της απελπισίας, του αδιεξόδου, της μάταιης αναζήτησης του θεού, του απελπισμένου κόσμου, του αποσπασματικού λόγου.