Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν, για το θάνατο 17χρονης σε τροχαίο ευθύνεται το ατύχημα ή το ότι δεν υπήρχε οδηγός να κινήσει το ασθενοφόρο και η διακομιδή της στο νοσοκομείο έγινε με... αγροτικό ημιφορτηγό! Το τραγικό περιστατικό έγινε στην Ηράκλεια Σερρών, σήμερα το απόγευμα.
Συγκεκριμένα, η 17χρονη κι ένας νεαρός μεταφέρθηκαν το απόγευμα, στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας, αιμόφυρτα, μετά την πρόσκρουση του αυτοκίνητου στο οποίο επέβαιναν, πάνω σε τοιχίο. Το ασθενοφόρο της περιοχής παρότι βρισκόταν μόλις τριακόσια μέτρα μακριά από το συμβάν, ήταν αδύνατον να μετακινηθεί λόγω της έλλειψης οδηγού. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ηράκλειας Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη, που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπάρχουν τρεις οδηγοί κι έτσι δεν επαρκούν για να καλύψουν όλες τις βάρδιες. Η σημερινή βάρδια ήταν κενή...
Στο κέντρο υγείας Ηράκλειας διαπιστώθηκε ο θάνατος της 17χρονης νεαρής, ενώ διέφυγε τον κίνδυνο ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου.
Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής εξετάζει τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος, ενώ μετά την ιατροδικαστική εξέταση που θα ακολουθήσει θα διαπιστωθεί αν ο θάνατος της 17χρονης προήλθε πριν ή μετά τη μεταφορά της στο Κέντρο Υγείας.