Την απειλούν με όπλο, αλλά πλέον δεν αιφνιδιάζεται και δεν φοβάται! Συνήθισε, αφού πρόκειται για την 15η φορά που την ληστεύουν...
Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη έπεσε θύμα ληστών για ακόμη μία φορά. Ήταν λίγο πριν τις επτά το απόγευμα. Η κίνηση στους δρόμους ήταν αυξημένη. Κι όμως ένας άντρας δεν δίστασε να την ληστέψει. Προσποιήθηκε τον πελάτη. Ξαφνικά έβγαλε όπλο και απαίτησε να του παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας. Η άτυχη γυναίκα δεν τρόμαξε, δεν αιφνιδιάστηκε. Του παρέδωσε όσα χρήματα είχε και τον άφησε ανενόχλητο να φύγει. Καλεί την Άμεση Δράση και με απογοήτευση τους λέει: ''Με λήστεψαν. Για 15η φορά...!".
Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο κατέγραψαν το γεγονός. Μάλλον χρησιμοποίησαν καρμπόν. Ίδια ακριβώς περίπτωση, όπως και οι άλλες 14 που κατέγραψαν το περασμένο διάστημα για την άτυχη ιδιοκτήτρια του περιπτέρου... Πλέον, διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, χωρίς όμως να μπορούν να εγγυηθούν πως η γυναίκα δεν θα πέσει ξανά θύμα ληστείας.