Ο Μύρωνας Στρατής αποτέλεσε αναμφίβολα το πιο επιτυχημένο και φωτεινό νέο πρόσωπο στην ελληνική μουσική για την χρονιά που διανύουμε. Το τραγούδι του «Πάνω Απ’ Όλα» ξάφνιασε τους πάντες με τον αυθόρμητο δυναμισμό του, έγινε ρεφραίν στα χείλη μικρών και μεγάλων, έγινε τραγούδι του καλοκαιριού για το 2009 αλλά και ένα από τα πιο πολύ-παιγμένα τραγούδια στο ελληνικό ραδιόφωνο των τελευταίων δέκα χρόνων.
Ξεκινώντας από το 2000, αρχικά ως κιθαρίστας και αναπτύσσοντας σταδιακά την δημιουργική του φλέβα, ο Μύρωνας συνεργάστηκε στην μέχρι τώρα πορεία του με σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μάνος Ξυδούς, ο Μανώλης Φάμελλος, το συγκρότημα Onirama. Το καλοκαίρι του 2009 τον βρήκε να περιοδεύει σε Ελλάδα και Κύπρο στο πλάι του Γιάννη Κότσιρα και της Ραλλίας Χρηστίδου σε μια σειρά 30 συναυλιών που σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία.
Αυτό τον χειμώνα ο Μύρωνας στηριζόμενος στους μόνιμους συνεργάτες του Αποστόλη Κοσκινά στην ηλεκτρική κιθάρα, Πλάτωνα Καπρίδη στο μπάσο και Αλέξανδρο Κούρτη στα τύμπανα ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Cinema Club της οδού Πειραιώς στην Αθήνα με παράλληλες εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Ο Μύρωνας Στρατής ταξιδεύει με την μπάντα του στο New York live bar στη Θεσσαλονίκη, κάθε Πέμπτη! Ο νεαρός τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα δυναμικό και εξωστρεφές πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα προσωπικά του τραγούδια του αλλά και εξαιρετικές διασκευές σε ελληνικά και αγγλόφωνα τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει. Κλασικά rock standards διαδέχονται αναπάντεχες διασκευές ελληνικών τραγουδιών σε μια νεανική μουσική γιορτή.