«Φάνηκε η κόπωση από τα σερί ματς που δώσαμε σε κακούς αγωνιστικούς χώρους. Φάνηκε κυρίως όταν προσπαθούσαμε να πιέσουμε. Δεν μπορούσαμε να ανακτήσουμε τον έλεγχο μπροστά, τον ανακτούσαμε στην άμυνα και για να βγεις μπροστά πρέπει να διανύσεις αρκετά μέτρα». Με τα λόγια αυτά, ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, δικαιολόγησε την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ στην Αθήνα.
Όσο για το αν ο Αρης βγαίνει εκτός στόχων ή νιώθει υπερβολική πίεση, πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους στόχους μας από μια ήττα».
Σε άλλο σημείο, είπε: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό, ίσως να βγήκε και η κούραση από το κύπελλο παρά τις αλλαγές που έγιναν για να δώσω φρεσκάδα στην ομάδα. Δεν την είχαμε, όμως, όπως δεν είχαμε και το καθαρό μυαλό για να γυρίσουμε το ματς, αν και είχαμε ευκαιρίες».
Όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο άφησε από έξω τον Κάμπορα, απάντησε: «Προτιμήσαμε να δώσουμε αναπνοές στον Πρίττα, όπως και στον Κάμπορα, γιατί έρχονται συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια,. Εγώ θέλω στις ομάδες μου να μη φαίνεται η διαφορά όταν δεν παίζουν κάποιοι. Και πρέπει να δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους».
Και κατέληξε: «Το ξεκάθαρο είναι ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους στόχους μας από μια ήττα. Θεωρώ ότι ένα από τα χαρακτηριστικά του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ότι δεν έχει χρόνο να εφησυχάσεις. Θεωρώ ότι έτσι θα πάει το πρωτάθλημα, θα δοθεί μια μεγάλη μάχη ως το τέλος, εκτός από δύο ομάδες που έχουν πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα».