Την αντίδραση της ομάδας του κρατάει ο Κούπερ, από το παιχνίδι του Άρη με τον Εργοτέλη. «Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μου να καταλάβουν ότι για να διεκδικήσουν υψηλούς στόχους, θα πρέπει η απαίτηση να είναι πολύ υψηλή. Να δίνουν το 100% και να μην εφησυχάζουν. Προσωπικά θα κρατήσω την αντίδραση της ομάδας μου μετά το πρώτο δεκάλεπτο», είπε μετά το παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης.
«Αυτό που θέλω είναι να δείξουμε μία διαφορετική εικόνα την Τετάρτη. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύτιμοι για να κρατήσουμε πίσω τους διώκτες μας, ενώ περιμένουμε να γυρίσουν οι τραυματίες μας για να δούμε ποίους μπορούμε να έχουμε κόντρα στην Ξάνθη και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αυτή η συγκυρία των κρίσιμων αγώνων μας βρήκε με κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς», πρόσθεσε.
Διατύπωσε την ικανοποίησή του που θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του σε αυτά τα παιχνίδια και ζήτησε να βελτιωθούν οι γηπεδικές συνθήκες, για το παιχνίδι του κυπέλλου: «Περιμένω να κάνουν καλή δουλειά και οι άνθρωποι που δουλεύουν για τον αγωνιστικό χώρο», είπε.
Για την αποβολή του Νάτσο Γκαρσία σε μια περίοδο που ο Αρης δεν έχει λύσεις στο χώρο του κέντρου, απάντησε: «Σίγουρα μας πιέζει αρκετά αυτό γιατί είναι τραυματίες και ο Νάφτι και ο Φερναντές. Ο Ντάριο βρίσκεται πολύ καλά σε ότι αφορά την αποκατάσταση του όμως του λείπουν παιχνίδια. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την θέση».