Εξελίξεις, καθόλου ευχάριστες, είχαμε στον Αγγελιοφόρο. Όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής Κ. Κυριακίδης στον πρόεδρο της ΕΣΗΕΜ-Θ και επικεφαλής του αθλητικού τμήματος στην εφημερίδα Μ. Βοϊτσίδη, αναστέλλεται η δευτεριάτικη έκδοση (το φύλλο που κυκλοφόρησε σήμερα είναι το τελευταίο) και πρέπει να απολυθούν τέσσερις συνάδελφοι του αθλητικού ρεπορτάζ.
Το θέμα απασχόλησε έκτακτη σημερινή σύσκεψη του δ.σ. της Ένωσης, στην οποία αποφασίστηκε τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Μ. Βοϊτσίδη(της Δημοσιογραφικής Ενότητας και προέδρου), Τ. Φωκιανίδη(της Προοπτικής και γραμματέα) και Γ. Αδάμ(των Δημοσιογράφων -Ανανέωση Τώρα και απλού μέλους) να επισκεφθούν τον εκδότη Αλ. Μπακατσέλο για να του εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους από τις αιφνίδιες εξελίξεις.
Στο κτίριο της Δαναΐδων, όπου έχει μετακομίσει εδώ και μήνες ο Αγγελιοφόρος (είναι ιδιόκτητο κτίριο της οικογένειας Μπακατσέλου) βρέθηκε, το βράδυ, ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ και πρώτος διευθυντής σύνταξης του φύλλου, Δ. Γουσίδης. Όπως ήταν φυσικό, τα σενάρια "φούντωσαν".