Άγριο ξύλο έπεσε σε Σέρρες και Σκύδρα, κατά τη διάρκεια αγώνα της Γ Εθνικής αλλά και του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Πέλλας. Ποδοσφαιριστής ξυλοκόπησε τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, ενώ ένας άλλος επιτέθηκε στο διαιτητή. Στην πρώτη περίπτωση ο αγώνας διακόπηκε για 45 λεπτά, ενώ στη δεύτερη διακόπηκε οριστικά.
Το πρώτο επεισόδιο έγινε από 34χρονο ποδοσφαιριστή, στον αγώνα «Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών - Νίκης Βόλου», για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ο 34χρονος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε δύο ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας προξενώντας τους ελαφρές σωματικές βλάβες. Δε συνελήφθη κατ΄ εφαρμογή της Νομοθεσίας Περί Αθλητισμού. Ο αγώνας τελείωσε ομαλά αφού όμως διακόπηκε προσωρινά (για 45΄) για την αποτροπή γενίκευσης των επεισοδίων. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Το δεύτερο επεισόδιο έγινε από 30χρονο ποδοσφαιριστή σε βάρος του 22χρονου διαιτητή, του αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Ν. Πέλλας μεταξύ των ομάδων «ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ». Ο διαιτητής αισθανόμενος αδιαθεσία διέκοψε οριστικά τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο 30χρονος δε συνελήφθη κατ΄ εφαρμογή της Νομοθεσίας Περί Αθλητισμού. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.