ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ 21.21

Μεγάλα προβλήματα έχουν προκληθεί σε Θέρμη, Απολλωνία και ανατολική ακτή της Κασσάνδρας, από τη συνεχή βροχή. Έχουν πλημμυρίσει τεράστιες εκτάσεις σε διάφορεα δημοτικά διαμερίσματα και, ειδικά οι αγρότες, κάνουν λόγο για μεγάλη καταστροφή της παραγωγής. Ως τώρα επιβεβαιωμένα προβλήματα με πλημμύρες υπάρχουν σε Στρατώνι, Στάγειρα, Άκανθο και Ιερισσό.
Σοβαρά είναι τα προβλήματα και στην περιοχή της Θέρμης, όπου, σύμφωνα με κάποιους περίοικους, έχει πλημμυρίσει η περιοχή στο Φράγμα.
Ακόμη, φούσκωσε ρέμα κοντά στα Λαγκαδίκια, αλλά και το ρέμα του Μελισσουργού στη Νέα Απολλωνία.
Καθώς οι επαρχιακοί δρόμοι έχουν σκεπαστεί από τα νερά της βροχής, αστυνομικοί εκτρέπουν την κυκλοφορία, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους.



ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Σύμφωνα με την αστυνομία, υπερχείλισαν ρέματα και τα νερά κάλυψαν τις επαρχιακές οδούς Λαγκαδικίων-Σχολαρίου και Μελισουργού-Στανού. Επίσης, στη δημοτικό οδό Θέρμης - Τριαδίου, καθώς και στο σημείο όπου ο δρόμος αυτός περνά κάτω από την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, το σημείο έχει πλημμυρίσει και γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας.
Επίσης, με δυσκολία διεξάγεται η οδική συγκοινωνία στην παλαιά εθνική οδό Ευζώνων - Θεσσαλονίκης, στο τμήγμα από το Λιμνότοπο ως το Αξιοχώρι, καθώς τα νερά της βροχής κάλυψαν το οδόστρωμα.
Στο νομό Χαλκιδικής, υπερχείλισαν χείμαρροι και διακόπηκε η κυκλοφορία στις επαρχιακές οδούς Βραστάμων-Ορμύλιας, Μεταμόρωσης-Μεταγγιστίου και Πυργαδικίων - Αγίου Νικολάου. Από τις κατολισθήσεις βράχων διακόπηκε η κυκλοφορία στο 60ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών - Σάρτης.
Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στις επαρχιακές οδούς Νέων Μουδανιών - Κασσανδρείας, καθώς και σε όλο το οδικό δίκτυο της Σιθωνίας.