Στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας επιλογής Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στους Oργανισμούς που εποπτεύονται από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τοποθετούνται ως επικεφαλής στους αντίστοιχους οργανισμούς οι παρακάτω:
1. ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Αναστάσιος Μουρατίδης
Ο κ. Μουρατίδης είναι Δρ Πολιτικός Μηχανικός και Καθηγητής Οδοποιίας στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. Διετέλεσε Τεχνικός Σύμβουλος στη διαχείριση και διοίκηση κατασκευής μεγάλων έργων υποδομής.
2. ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χρήστος Τσίτουρας
Ο κ. Τσίτουρας είναι Δρ Μηχανολόγος Μηχανικός. Διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Maximum Mechanical Corporation, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΒΑ Α.Ε., Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και Διευθυντής Ανάπτυξης και Νέων Έργων της ΚΙΩΝ Α.Τ.Ε.
3. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παναγιώτης Παπαϊωάννου
Ο κ. Παπαϊωάννου είναι Αγρονόμος-Τοπογράφος Μηχανικός, πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών, κάτοχος MSc Πολιτικού Μηχανικού, Δρ Πολιτικός Μηχανικός και Καθηγητής του τομέα Μεταφορών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. Διετέλεσε Τεχνικός Σύμβουλος στη διαχείριση και διοίκηση κατασκευής μεγάλων έργων υποδομής.