Επίθεση με... μπουλόνια δέχτηκε, μέσα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, η αποστολή του ΠΑΟΚ, από οπαδούς του Άρη! Το γεγονός, που φέρνει τα αθλητικά πράγματα της χώρας πολλά χρόνια πίσω, έχει γραφτεί και στο φύλλο αγώνα κι οι κίτρινοι κινδυνεύουν με τιμωρία! Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση, στην οποία διαμαρτύρεται για τη "φιλοξενία" των γηπεδούχων. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
«H ΚΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει τα όσα μεθοδεύτηκαν και συνέβησαν στο Αλεξάνδρειο, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Άρης - ΠΑΟΚ, όπου η έννοια της φιλοξενίας, που ήταν και είναι ιερή για τους Ελληνες καταργήθηκε με απαράδεκτο και προσβλητικό τρόπο. Η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena είναι παράδεισος μπροστά σε όλα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο και μας ανάγκασαν να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που δεν τραυματίστηκε κανείς.
Αποκορύφωμα όλων ήταν το γεγονός ότι πριν από την έναρξη του αγώνα έσβησαν -μόνο- τα φώτα του γηπέδου, με αποτέλεσμα η αποστολή του ΠΑΟΚ, να δεχτεί επίθεση με κάθε είδους αντικείμενα (μπουλόνια, δεσμίδες με χαρτάκια, καρέκλες, κ.α) τα οποία έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, στο σημείο όπου κάθονταν τα μέλη της διοίκησης και οι συνοδοί της αποστολής.
Κι όλα αυτά υπό την ανοχή και την απουσία του αστυνομικού διευθυντή και υπεύθυνου για τα μέτρα τάξης στο συγκεκριμένο αγώνα κ. Λαφτσίδη, ο οποίος αντί να προστατεύσει την ομάδα και τα μέλη της διοίκησης που την συνόδευαν και παρακολουθούσαν τον αγώνα κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, έβλεπε ωσάν θεατής την εξέλιξη του αγώνα.
Περιμένουμε από τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, που τόσο μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε τελευταία για τον χώρο του αθλητισμού και ειδικά για τους αγώνες του ΠΑΟΚ, να δείξει την ίδια ευαισθησία απέναντι σε όλους, πρωτίστως δε προς τους υφισταμένους του».