Δεν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι, για τον προπονητή του Άρη, Ραούλ Κούπερ, λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου. Στις δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι, είπε ότι δε θα είχε το κουράγιο να δει τους φιλάθλους στα μάτια και υποστήριξε ότι η ομάδα του έπαιξε καλά στο δεύτερο μέρος (που έγινε... σήμερα Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010), αντίθετα από το πρώτο, που έγινε χθες, Σάββατο.
«Θα πρέπει να μιλήσουμε για δύο διαφορετικά παιχνίδια. Σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι και στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα άργησε να συνηθίσει ένα γήπεδο στο οποίο ήταν αδύνατο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Γιατί όταν παίζεις σε τέτοιες συνθήκες, μπορεί να συμβούν τα πάντα. Η αλήθεια είναι όμως ότι θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις τέτοιες συνθήκες», είπε αρχικά ο Κούπερ. Και πρόσθεσε:
«Το γήπεδο σήμερα ήταν ίδιο όπως χθες. Και θεωρώ ότι η ομάδα μου έδειξε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι, απλά μας έλειψε η τελική προσπάθεια για να βάλουμε το γκολ. Δεν είχαμε τις πλέον ξεκάθαρες ευκαιρίες, αλλά όταν είναι τόσο άσχημος ο αγωνιστικός χώρος, με τόσους παίκτες στην περιοχή, δεν είναι εύκολο να τελειώσεις μια φάση».
Στάθηκε και στην απουσία φιλάθλων: «Δεν ξέρω πως θα εξελισσόταν το παιχνίδι σε πραγματικό γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά σίγουρα θα παίζαμε εντελώς διαφορετικά. Η ομάδα μου δεν έχει πάρει βαθμό στα τελευταία παιχνίδια και πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι το παιχνίδι δεν μπορούσε και δεν έπρεπε να διεξαχθεί. Γι' αυτούς που θεωρούν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα, το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει και το ίδιο θα έλεγα αν κερδίζαμε. Σέβομαι τους κανόνες και τη νομοθεσία, αλλά σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μην ήταν τιμωρημένη η ομάδα μου, 25.000 κόσμος να πλήρωνε εισιτήριο για να δει το παιχνίδι. Ειλικρινά, θα ντρεπόμασταν να τους κοιτάξουμε στα μάτια», κατέληξε.