Για σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:
* Στις 11 π.μ., το Διοικητικό Συμβούλιο του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ οργανώνει συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου.

*Στις 12:30 μμ, συνέντευξη τύπου για τις παραστάσεις του έργου «ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ» του Θοδωρή Αθερίδη, οι οποίες δίνονται στο Αριστοτέλειο(για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων). Η συνέντευξη τύπου δίνεται στο Times Bar Restaurant (Τσιμισκή 136).

*Στις 12:30 μμ, παρουσιάζονται τα αποτελέσματα μελέτης για την κλαδική επιχειρηματικότητα, που εκπονήθηκε από την Icap Group AE, για λογαριασμό του ΕΒΕΘ, στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

* Στη 1:30 μμ, επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Μοναστηρίου 124).

*Στις 6 μμ, εγκαίνια του Κέντρου Επεξεργασίας και Διακίνησης Χρηματικού της Τράπεζας της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκης (Ι.Κρανιδιώτη 1 & Σ.Καζαντζίδη, Πυλαία), από την Τράπεζα της Ελλάδος-

* Στις 6 μμ, η τελετή έναρξης του «8ου Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών» για μαθητές στο Πολιτιστικό Ίδρυμα «Αγ.Γρηγόριος ο Παλαμάς» (Νικ.Πλαστήρα 65-Πυλαία), που οργανώνει το Αριστοτέλειο Κολλέγιο

* Στις 6 μμ, επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «ΜΜΕ & Πολιτική στην Τουρκία: Προσεγγίσεις και Παρερμηνείες» στην αίθ.Συνεδριάσεων του Πανεπιστημίιου (1ος όροφος), Πανεπιστήμιο Μακεδονίας,

* Στις 8 μμ, παρουσίαση του βιβλίου "Το Οικονομικό Σύστημα και η Εξέλιξή του" του Γ. Χατζηκωνσταντίνου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14)

* Στις 9 μμ, συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην αίθ.Τελετών του Α.Π.Θ.,

* Στις 9 μμ, παράσταση μπαλέτου με το έργο «Η Ωραία Κοιμωμένη» από τα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης, στο Μέγαρο Μουσικής.

* Στις 9:15 μμ, πρεμιέρα της παράστασης «Από μακριά» του Θ.Αθερίδη στο Θέατρο Αριστοτέλειο,