Υγιεινός περίπατος για τον Ηρακλή στην Τρίπολη. Παλικάρια οι παίκτες του γηραιού, έπαιξαν ονειρικό ποδόσφαιρο και δε δυσκολεύτηκαν να αλώσουν την Τιπολιτσά. Επιτέλους, ο Ηρακλής δούλευε σωστά σε όλες τις γραμμές -ακόμη και την άμυνα που, ως τώρα, έδειχνε μεγάλα προβλήματα- και με κορυφαίους τους Μιλάνο και Γιάκομπς έφθασε άνετα στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι "έπνιξαν" τους γηπεδούχους, που δεν έδειξαν το παραμικρό. Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Φερνάντες, δε... λέρωσε τη φανέλα του. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η αλλαγή... διαιτητή. Ο Κουκουλάκης έπαθε θλάση στο 22 και τον αντικατέστησε ο Λαμπρόπουλος. Για την ιστορία τα γκολ: Ο Γιάκομπ στο 20 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Κονέ 56, όταν... χόρεψε την άμυνα του Αστέρα κι εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή, ο Μιλάνο με πέναλτι στο 59 και στο 72 ο Γιάκοπ και πάλι, μετά από θαυμάσια επέλαση του Μιλάνο από τα αριστερά, όταν πέρασε και τον τερματοφύλακα Αναστασόπουλο. Ο Ηρακλής έχασε πέναλτι (το... κακοχτύπησε ο Κονέ) ενώ δικαιούνταν κι άλλο ένα, στο 7 -αλλά αυτά, πλέον, είναι... ψιλά γράμματα.
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος)
: Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος(65 Καούνος), Λαζαρίδης, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Καρέρα, Βίλτσες, Ρίος,(60 Ουντόζι) Εντερ, Τσέζαρεκ
Ηρακλής (Γιόσεφ Μπουμπένκο): Φερνάντες, Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Κατσαμπής, Λέκι, Κάρλος Σέζαρ, Μάρα, Πίτου Γκαρσία(76 Γκριμόλντι), Κονέ, Γιάκομπ, Μιλάνο(88 Γιάντσης).