Η πορεία πρωταθλητισμού για το Δικέφαλο συνεχίζεται. Πέρασε -και μάλιστα εύκολα- από μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Ξάνθης, στα Πηγάδια. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν, από την πρώτη στιγμή, ότι ήθελαν τη νίκη κι απέδειξαν -επίσης από την πρώτη στιγμή- ότι θα την έπαιρναν, γιατί ήταν τουλάχιστον μια κλάση πάνω από τους γηπεδούχους. Είναι κρίμα που η στενοκεφαλιά κάποιων παραγόντων εμπόδισε τον κύριο όγκο των οπαδών του ΠΑΟΚ να χαρεί ένα τέτοιο παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε, στο 7, ο Βιερίνια, με κεφαλιά, μετά από κόρνερ (στη γνωστή φάση που έχει πετύχει αρκετές φορές εφέτος), το 2-0 έκανε ο Ίβιτς στο 13 και τη νίκη σφράγισε ο Βιερίνια και πάλι στο 66. Από εκεί κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι έκαναν συντήρηση, ενώ οι γηπεδούχοι έκλεισαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού. Σε αυτό το εύκολο παιχνίδι, ο διαιτητής Τριτσώνης κατάφερε να μη δει ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ (πάνω στον Ίβιτς πριν ο Σορλέν, στη συνέχεια, σημαδέψει το δοκάρι) και μια κόκκινη στον Μαρσελίνιο (σε προβολή και με τα δυο πόδια, πάνω στο Βιτόλο).
Οι συνθέσεις
Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς)
: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου(46 Στινγκα), Φλίσκας, Κωστούλας, Βάλλας, Τζάγκι, Μπούγκα(46 Έλιγκτον), Λέιτε, Στρμπα, Πόι, Κιντάνα(68 Λουτσιάνο).
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Σορλέν, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Γκαρσία(89 Εντίνιο), Βιτόλο, Βιεϊρίνια(79 Κριστιάνο), Λίνο, Ιβιτς(89 Φωτάκης), Μουσλίμοβιτς.