Για δεύτερη φορά, από τη μέρα που ήρθε στον Άρη, ο προπονητής των κιτρίνων, Ραούλ Κούπερ, μένει στο "τρίποντο". Ο κ. Κούπερ παραδέχτηκε ότι, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ σημασία είχαν βαθμοί και υπογράμμισε ότι στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη. Ξόδεψε, δε, αρκετό χρόνο για να μιλήσει για τις δυνατές μονομαχίες, τις οποίες η ομάδα του δεν κατόρθωσε να κερδίσει:
«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και ξέραμε ότι στην γραμμή του κέντρου θα υπήρχε πίεση. Το παιχνίδι θα κρινόταν στις μονομαχίες. Όταν γίνεται μία αλλαγή τεχνικής ηγεσίας αλλάζουν αρκετά και η ομάδα αποκτά διαφορετική διάθεση. Όταν μία ομάδα βρίσκεται σε ευχάριστη στιγμή μπορεί να έχει και την τύχη με το μέρος της κατά ένα 20%», είπε χαρακτηριστικά.
Παραδέχτηκε ότι στο δεύτερο ημίχρονο «η αντίπαλη ομάδα είχε την υπεροχή, δεν ήμασταν ήρεμοι και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε αντεπιθέσεις και η αλήθεια είναι ότι δεχθήκαμε επιθέσεις και ο Σηφάκης ήταν σε καλή κατάσταση. Ο ΠΑΣ έχει καλούς παίκτες στο ψηλό παιχνίδι ενώ εμείς δεν είχαμε αντεπιθέσεις. Η τύχη μας βοήθησε πολύ χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Πρέπει να μάθουμε όμως ότι μερικοί αγώνες κρίνονται στις μονομαχίες και θεωρώ ότι η ομάδα μου πήρε ένα καλό μάθημα για το πως πρέπει να μάχεται. Πάντως και η δική μου ομάδα στάθηκε σωστά στις περισσότερες επιθέσεις της ομάδας των Ιωαννίνων», επέμεινε ο προπονητής του Άρη.
Πρόσθεσε πως η ομάδα του δεν είχε ηρεμία, αλλά είχε ψυχικά αποθέματα. Κι έκλεισε λέγοντας: »Στο ποδόσφαιρο όμως μόνο η αμυντική λειτουργία δεν φθάνει. Χρειάζεται ηρεμία, καλή ψυχολογία και σωστή ανάπτυξη. Επαναλαμβάνω όμως και πάλι ότι οι τρεις βαθμοί ήταν πολύ σημαντικοί».