Αντιδρά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην α περιφέρεια Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια" στο γκρέμισμα των παραγκών που βρίσκονται γύρω από τα Βυζαντινά Τείχη της πόλης και στη διαμόρφωση του χώρου, έτσι όπως την προωθεί ο δήμος Θεσσαλονίκης. Σε ανακοίνωσή της, υπογραμμίζει τα εξής:
«Μέρα με την μέρα η ιστορική μνήμη της πόλης αφανίζεται και ο Δήμος Θεσσαλονίκης δηλώνει περήφανος για το έργο της καταστροφής και της ισοπέδωσης.
Με περισσή σπουδή και ακατανόητη υπερηφάνεια, σήμερα το πρωί, η διοίκηση του Δήμου έστειλε μπουλντόζες για να αφανίσουν το τελευταίο προσφυγικό απόθεμα της πόλης, την τελευταία οργανωμένη προσφυγική γειτονιά της Θεσσαλονίκης. Η σπουδή τους μάλιστα ήταν τέτοια που δεν έλαβαν τα αναγκαία μέτρα για τα κοινόχρηστα δίκτυα της περιοχής με αποτέλεσμα να καταστρέψουν σωλήνες της ΕΥΑΘ .
Τη στιγμή που ο Δήμος Συκεών, τη συνέχεια του ίδιου οικισμού, με κοινοτικά και εθνικά κονδύλια την μετατρέπει σε πολιτιστική γειτονιά. Αυτή είναι και η διαφορά αισθητικής, ευαισθησίας και πολιτισμού.
Έστω και τώρα μετά τις περίεργες φωτιές και τις προκλητικές ισοπεδώσεις όλοι οι αρμόδιοι ας αναλάβουν την πρωτοβουλία να «συνομιλήσει» επιτέλους η πόλη για τη συνδυασμένη προβολή του ιστορικού και μνημειακού της πλούτου.»