Άσπρισαν τα ορεινά των νομών της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Χιονίζει και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Χιόνισε στα ορεινά των νομών Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς. Στη Θεσσαλονίκη πέφτει, κατά διαστήματα, χιονόνερο, ενώ το κρύο είναι τσουχτερό(αυτήν την ώρα το θερμόμετρο δείχνει 3 βαθμούς Κελσίου. Το πρωί χιόνισε στο Χορτιάτη, χωρίς, ωστόσο, να κλείσει ο δρόμος Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου.
Στο νομό Καστοριάς, αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων από το 22ο έως το 28ο χλμ της επαρχιακής οδού Καστοριάς - Φλώρινας, μέσω Βιτσίου.
Στο νομό Φλώρινας, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, από το 18ο έως το 30ο χιλιόμετρο.
Στο νομό Κοζάνης, αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας - Βλάστης, από το 12ο έως το 24ο χιλιόμετρο.
Στο νομό Πέλλας, με αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν, καθώς και στην επαρχιακή οδό Φούστανης έως τα όρια με το νομό Κιλκίς.
Στο νομό Ημαθίας, αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από τη Νάουσα προς τα «3-5 Πηγάδια» από το 2ο χλμ έως το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο, καθώς και στην επαρχιακή οδό Νάουσας - Σελίου, από το 3ο χλμ έως το χιονοδρομικό κέντρο.
Τέλος, χιόνισε στα ορεινά του νομού Κιλκίς, όπως Γουμένισσα και Λιβάδια, χωρίς ωστόσο, να δημιουργούνται προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.