Η κατάσταση στα μπλόκα των αγροτών έχει ως εξής:
Οι αγρότες του νομού Σερρών παρέμειναν στη διάρκεια της νύχτας στον κόμβο των Κερδυλλίων, στην Εγνατία Οδό, αλλά και στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.
Ανοιχτός παρέμεινε στη διάρκεια της νύχτας, ο κόμβος του Στρυμονικού στην εθνική οδό Σερρών-Θεσσαλονίκης. Αποκλεισμένοι παραμένουν οι κόμβοι της Αμφίπολης και της Χρυσούπολης, στην Καβάλα, αλλά και ο κόμβος της Νίκαιας, στη Θεσσαλία.
Χωρίς να δημιουργούν προβλήματα παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών της Χαλκιδικής, στον κόμβο της Τρίγλιας, ενώ ανοιχτός στη διάρκεια της νύχτας ήταν ο συνοριακός σταθμός της Δοϊράνης, αλλά και το τελωνείο των Ευζώνων, στο νομό Κιλκίς.
Κινητοποίηση των αγροτών, στον κόμβο του Αιγινίου, αλλά και στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας, αναμένεται να εκδηλωθεί σήμερα το πρωί, γύρω στις 11:00
Στο συνοριακό σταθμό της Εξοχής, στο νομό της Δράμας, οι αγρότες επιτρέπουν μόνο την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, εμποδίζοντας τη διέλευση των φορτηγών.
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο Βογατσικού Καστοριάς, αλλά και στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής, στη Φλώρινα.
Χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα, παραμένουν τα τρακτέρ στο χώρο στάθμευσης, έξω από τη Νομαρχία, στο νομό των Γρεβενών.
Ανοιχτός είναι επίσης, ο συνοριακός σταθμός του Ορμενίου, στον Έβρο.