Για σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010, είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:
* Το πρωΐ στο Ιδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου (ΙΑΠ) συζήτηση με θέμα τις καλές εμπειρίες υλοποίησης οικονομικών προγραμμάτων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, κυβερνητικών στελεχών και διεθνών εμπειρογνωμόνων για θέματα οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής.

* Διακόπτονται από σήμερα 8 Ιανουαρίου έως και τις 16 Ιανουαρίου με εξαίρεση την 10η Ιανουαρίου και σε όλη τη διαδρομή του Προαστιακού Θράκης τα δρομολόγια: 1673, 1674, 1677 και 1678 (Αλεξανδρούπολη-Ξάνθη-Αλεξανδρούπολη), σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. λόγω εργασιών στη γραμμή Θεσσαλονίκης-Αλεξανδρούπολης.

* Στις 11 π.μ. στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνάντηση του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με την υφυπουργό Υγείας Φώφη Γεννηματά, τον Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό και 42 Δημάρχους της Αττικής, για την συμμετοχή αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

*Στις 5 μ.μ., ενημερωτική ημερίδα για την ψηφιακή τηλεόραση διοργανώνει ο Δήμος Πολίχνης, στο Πνευματικό Κέντρο Μετεώρων (Βουλγαροκτόνου & Σκύδρας, Μετέωρα).

* Στις 6 μ.μ. στις συνεδριακές εγκαταστάσεις τη Νομικής Βιβλιοθήκης στην αίθουσα ΕΥΡΩΠΗ (Μαυρομιχάλη 23) συζήτηση για την Αυτοδιοίκηση με θέμα: «Σκέψου σφαιρικά, δράσε παγκόσμια και τοπικά» που διοργανώνουν οι Οικολόγοι-Πράσινοι.

* Στις 9 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης έκτακτη συναυλία στη μνήμη του διακεκριμένου πιανίστα, παιδαγωγού, μαέστρου και συνθέτη Γιώργου Θυμή (1924-2009) από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Σολίστ ο Γιάννης Βακαρέλης. Διεύθυνση: Μύρων Μιχαηλίδης. Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει το Adagio για έγχορδα, έργο 11 του Samuel Barber (1910-1981) και το Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα αρ.1 σε ρε ελάσσονα, έργο 15 (I. Maestoso, II. Adagio, III. Rondo: Allegro non troppo) του Johannes Brahms (1833-1897).