Η δημοσίευσή μας -κι όχι άρθρο, φυσικά- για τη σύλληψη ατόμου στην Περαία, που ενέχεται σε δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, δεν προέρχεται από το zougla.gr, αλλά από ανακοίνωση της αστυνομίας, όπως και το τηλεγράφημα του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, το οποίο ανέφερε πως ο συλληφθείς ήταν "ο αδελφός> του κ. Σαββίδη (και το οποίο προηγήθηκε της δημοσίευσης του zougla.gr).
Το SalonicaNews δημοσίευσε δύο κείμενα, για το ίδιο θέμα, ένα όταν ακόμη υπήρχε το τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ(για το οποίο είναι περιττό να αναφέρουμε ότι αποτελεί πηγή ειδήσεων για τα υπόλοιπα ΜΜΕ) και επέμενε ότι επρόκειτο για τον αδελφό του βουλευτή κι ένα μετά από επικοινωνία μας με άνθρωπο της οικογένειας, από τον οποίο πληροφορηθήκαμε ότι σε καμία περίπτωση ο συλληφθείς δεν ήταν αδελφός του βουλευτή. Προτιμήσαμε τη νέα δημοσίευση, από το να διασκευάσουμε την υπάρχουσα, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι αναγνώστες να πληροφορηθούν την αλήθεια, ότι, δηλαδή, ουδεμία σχέση έχει ο βουλευτής Ιβάν Σαββίδης, με τον άνθρωπο που συνελήφθη στην Περαία.
Πρέπει, όμως, να γίνει αντιληπτό από τον κάθε κακοήθη, ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για copy paste, όταν μία είδηση αναπαράγεται από ένα site, όταν προέρχεται από πρακτορείο ειδήσεων. Ειδικά όταν αναφέρεται η πηγή κι όταν το μέσον, το οποίο πληρώνει συνδρομή για να λαμβάνει το service του πρακτορείου, έχει το δικαίωμα της αναδημοσίευσης (όπως αποκαλούν οι... αγγλοσάξονες το copy-paste)...