Ο Χρήστος Θηβαίος στο Μύλο


Ο Χρήστος Θηβαίος καλωσορίζει το 2010 με δύο εμφανίσεις στο Club του Μύλου. Μαζί με μια εξαιρετική μπάντα, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές τις δισκογραφίας του και επιλογές από αγαπημένα του τραγούδια. Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται στο Club του Μύλου για να μας θυμίσει μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια των δύο τελευταίων δεκαετιών. Από το «Ημερολόγιο», τις «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», το «Κόκκινο Θολό Φεγγάρι» και το «Γορίλα» μέχρι το «Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα», τη «Μικρή Πατρίδα» και τον «Άμλετ Της Σελήνης»(βίντεο).
Στο Μύλο θα παρουσιάσει, με τη συνοδεία τεσσάρων μουσικών, ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα. Δίπλα στα γνωστά τραγούδια της δισκογραφίας του, διασκευάζει και ερμηνεύει Pearl Jam, Jeff Buckley, Three Doors Down και άλλους. Πάντα με το δικό του ξεχωριστό ύφος και την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του.
Ενορχήστρωση – πνευστά: Δημήτρης Γιαννόπουλος, Μπάσο, ακουστική κιθάρα: Πέτρος Βαρθακούρης, Τύμπανα: Γιάννης Αγγελόπουλος, Πλήκτρα, βιολί, ηλεκτρική κιθάρα: Βαγγέλης Στεφανόπουλος.
Ηχοληψία: Χάρης Κρεμμύδας, Φωτισμοί: Γιάννης Δίπλας.
Πληροφορίες:
Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Ιανουαρίου - ΜΥΛΟΣ CLUB
Ανδρέου Γεωργίου 56, Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 510081
Είσοδος 15 ευρώ - Έναρξη 22.00 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00)
www.mylos.gr - www.kazandb.com

Σχόλια