Ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες των παιδικών παραμυθιών ο Πήτερ Παν μεταφέρεται στον πάγο από τα παγκοσμίως διάσημα Ρωσικά μπαλέτα καλλιτεχνικού πατινάζ Wild Rose που έρχονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, για τρεις μοναδικές παραστάσεις, από τις 22 έως τις 24 Ιανουαρίου 2010, στις εγκαταστάσεις της Helexpo.
Το εκρηκτικό σόου των Russian Ice Stars που μετρούν παγκοσμίως, εκατοντάδες παραστάσεις συνυφασμένες με καλλιτεχνικό πατινάζ απαράμιλλης εκφραστικότητας και τεχνικής, είναι μοναδικό στο είδος του. Η παράσταση Peter Pan On Ice είναι ένα υπερθέαμα στον πάγο που ξεπερνά τη φαντασία με εντυπωσιακή χορογραφία και εφέ που κόβουν την ανάσα. Τα κοστούμια εμπνευσμένα από τους ήρωες του Τζέιμς Μπάρι, μεταφέρουν τον θεατή στις σελίδες του παραμυθιού δίνοντάς του τη δυνατότητα να απολαύσει στο έπακρο την έντονη δράση που εκτυλίσσεται πάνω στον πάγο. Το θεατρικό μπαλέτο σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική των σκηνικών και τη δεξιοτεχνία των χορευτών του μετατρέπεται σε απολαυστική εμπειρία. Το γενναιόδωρο σόου των Ρώσικων μπαλέτων Wild Rose, μέσα από μια έκρηξη χαράς, ομορφιάς, περιπέτειας, χρωμάτων και αρμονίας αναμένεται να συνεπάρει με την ομορφιά και την κομψότητά του το κοινό κάθε ηλικίας.
Λέγεται ότι ο συγγραφέας Τζέιμς Μπάρι έγραψε την ιστορία του Πήτερ Παν για να μην ξεχάσει ποτέ τα παιδικά του όνειρα. Η παράσταση δίνει την ευκαιρία στους θεατές να πετάξουν πάνω από τα αστέρια και να ταξιδέψουν στη Χώρα του Ποτέ στο πλευρό του Πήτερ Παν και της νεραϊδούλας Τίνκερ Μπελ.
Σημειώνεται ότι οι παραστάσεις θα δοθούν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Δ.Ε.Θ. για τις ανάγκες της παραγωγής (περίπτερο 17 – πρώτο από την είσοδο της Εγνατίας - Φουσκωτό). Το παγοδρόμιο θα έχει 350 τ.μ. συνολικό εμβαδόν.
Το parking θα είναι δωρεάν (μέσα στο χώρο της έκθεσης) για τους έχοντες εισιτήρια.

Εισιτήρια
Τα εισιτήρια θα ξεκινούν από 8€ μέχρι 25€, ενώ οι τιμές δεν θα είναι ίδιες για μικρούς και μεγάλους στο κάθε διάζωμα.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Α διάζωμα: 25€ ενήλικες - 15€ παιδιά,
Β διάζωμα: 22€ ενήλικες - 12€ παιδιά
Γ διάζωμα: 22€ ενήλικες - 8€ παιδιά (μόνο Παρασκευή απόγευμα)
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Πέμπτη, από τα εκδοτήρια της Πλατειάς Αριστοτέλους, τα βιβλιοπωλεία Ιανός, και τα καταστήματα Lalida (Πλ. Ναυαρίνου, Εύοσμος, εμπορικό κέντρο City Gate). Προπώληση γίνεται και σε άλλες πόλεις της χώρας, όπως η Βέροια, η Δράμα, η Καβάλα, η Κατερίνη, η Κοζάνη, η Λάρισα και οι Σέρρες.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 17:00 – 19:00, 20:00 – 22:00
Σάββατο 23 Ιανουαρίου 17:30 – 19:30, 20:30 – 22:30
Κυριακή 24 Ιανουαρίου: 12:00 – 14:30, 19:00 – 21:00