Αντιγράφω από το photoreportage.gr: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ανατόλια, το οποίο έγινε στο γνωστό ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου 2009, με την σταθερή υποστήριξη της διεύθυνσης και του προσωπικού του Ομίλου Δεδέογλου, ο οποίος και θα διαθέσει μέρος των εσόδων της βραδιάς για το πρόγραμμα Polio Plus του Διεθνούς Ρόταρυ.
Ο γνωστός D.J. της πόλης μας Διογένης Μαριόλας, με τις υπέροχες μουσικές επιλογές και εναλλαγές του, το χορευτικό ντουέτο με τους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς, το σαξόφωνο, τα φωτιστικά και άλλα εφέ, η διακόσμηση και το όλο στυλ, το οποίο επιμελήθηκε η ροταριανή του Ομίλου μας Έλενα Βασίλογλου, καθώς και το μοναδικό κέφι των παρισταμένων, ήταν οι βασικοί συντελεστές επιτυχίας μίας βραδιάς, η οποία, όλοι εύχονται να επαναληφθεί.
Το ρεβεγιόν τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 300 άτομα, μεταξύ των οποίων η Γενική Πρόξενος των Η.Π.Α στη Θεσσαλονίκη, δρ Catherine Kay, η οποία έγινε και επίτιμο μέλος του Ομίλου μας, ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Ασπασίδης, ο καθηγητής του Α.Π.Θ και Διοικητής των Ναίτών Ιπποτών Κ. Μακεδονίας Μάκης Στεργίου, ο δημοσιογράφος του TV 100 Αντώνης Οραήλογλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους Στέφανος Γωγάκος, ο δρ Μάριος Ευθυμιόπουλος και πλήθος άλλων ροταριανών και φίλων του Ομίλου μας.