Για "νέα εποχή" που ξεκινά τώρα, έκανε λόγο, στη σύντομη ομιλία του, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, ο γιατρός Δημ.΄Βαρτζόπουλος. Ο κ. Βαρτζόπουλος ανέλαβε, σήμερα, από τον Βάκη Φραντζή, στη διάρκεια τελετής στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Όπως πρόσθεσε, το γεγονός ότι τον επέλεξε προσωπικά ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς γι αυτή τη θέση τον επιφορτίζει με ιδιαίτερες ευθύνες κι επανέλαβε αυτό που είπε και στον πρόεδρο του κόμματος: «Θα προσπαθήσω να πράξω τα δέοντα».
Ο κ. Φραντζής επισήμανε ότι δεν φεύγει, αλλά παραμένει στρατιώτης της παράταξης. Στη μνήμη του, όπως υπογράμμισε, μένει βαθιά χαραγμένη η στιγμή που πριν από πέντε χρόνια ο τότε πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής του ανέθεσε τα καθήκοντα του προέδρου. Υπογράμμισε ότι στη διάρκεια της θητείας του, η κυρίαρχη προτεραιότητα ήταν η υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου της Ν.Δ., χωρίς αποκλίσεις, χωρίς εκπτώσεις.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο γενικός διευθυντής της Ν.Δ. Μενέλαος Δασκαλάκης, ο γραμματέας Οργανωτικού Μανώλης Αγγελάκας, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννίδης, Ελενα Ράπτη, Σταύρος Καλαφάτης, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της Δ.Ε.