Δε θα συναντηθούν, αύριο Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010, με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, οι αγρότες των Αδέσμευτων Συλλόγων του νομού Σερρών. Την απόφαση αυτή πήραν σήμερα, Σάββατο, σε συνέλευση που πραγματοποίησαν στο μπλόκο του Προμαχώνα, όπου βρίσκονται για έκτη μέρα. Συναντήθηκαν, επι΄σης, με τον αγροτοσυνδικαλιστή, από το μπλόκο στην Νίκαια, Βαγγέλη Μπούτα. Όπως του είπαν, κοινό αίτημά τους είναι το οικονομικό, και η ενίσχυση του εισοδήματος τους. Έτσι, αφού στην αυριανή συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, δε θα τεθεί θέμα οικονομικό, για το οποίο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι "δεν υπάρχουν χρήματα", τα δύο μπλόκα καθώς και άλλα οχτώ από την υπόλοιπη Ελλάδα, δεν θα παραβρεθούν.
Κλειστός θα παραμείνει ο συνοριακός σταθμός από και προς τη Βουλγαρία, παρότι το πρωί άνοιξε για λίγες ώρες ώστε να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία.
Ανοιχτή θα παραμείνει η παλιά εθνική οδός Σερρών -Καβάλας, ενώ παραμένει κλειστή η Εγνατία Οδός Σερρών -Καβάλας στο κόμβο Κερδυλλίων.
Ανοιχτή παραμένει σήμερα η εθνική οδός Σερρών-Θεσσαλονίκης παρά την κακοκαιρία.