Οι τελευταίες προετοιμασίες γίνονται αυτήν την ώρα, στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου, στις 7.30 το απόγευμα θα αρχίσει η «Γιορτή των Αγγέλων», με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο να φωταγωγεί το ύψους 24 μέτρων Χριστουγεννιάτικο δένδρο, και τον εορταστικό διάκοσμο της πόλης.
Η «Γιορτή των Αγγέλων» θα κορυφωθεί με την εμφάνιση στην κεντρική εξέδρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η τεράστια σκηνή θα φωτιστεί ειδικά για την ξεχωριστή αυτή βραδιά ενώ πυροτεχνήματα θα φωτίζουν τον ουρανό της πόλης, με ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τη Γιορτή των Αγγέλων.
Ξεχωριστή ψηφίδα στο μωσαϊκό του εορταστικού διακόσμου θα αποτελέσει και φέτος το φωτεινό παραδοσιακό καράβι ενώ για τους μικρούς επισκέπτες θα υπάρχει και η φάτνη.
Η εκδήλωση, θα αρχίσει στις 19:30, με τη συμμετοχή της χορωδίας του Ι. Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου που κλείνει 15 χρόνια ζωής. Μέρος της εκδήλωσης θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, TV 100.
Με αφορμή την «Γιορτή των Αγγέλων» και με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, τα καταστήματα της πόλης θα προσφέρουν ειδικά χαμηλές τιμές στους καταναλωτές.

Η φωτογραφία είναι από τη Γιορτή Αγγέλων του 2007 και είναι του Νώντα Στυλιανίδη, από το photoreportage.gr