"Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ να εξελιχτούμε και σε αυτό που κάνουμε. Αυτός ο θρίαμβος μας βοηθάει πάρα πολύ αλλά μέσα από τα αποτελέσματα ο δρόμος που πορευόμαστε να είναι ο σωστός και να μην τον χάσουμε. Ένας μεγάλος θρίαμβος αφιερωμένος στον κόσμο μας". Αυτά δήλωσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά το παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης και πρόσθεσε:
"Ναι, αυτήν ήταν εμφάνιση ομάδας Κούπερ. Ήταν μία ομάδα που μου άρεσε. (...) Για αυτό θα πω ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο γιατί είδα την ομάδα να αγωνίζεται όπως πρέπει αλλά θα πρέπει να διατηρήσουμε τις ίδιες συνθήκες παιχνιδιών σε όλα γιατί απέναντι στον Ολυμπιακό το κίνητρο είναι αυξημένο. Από εκεί και πέρα αυτό θέλουμε να δούνε και οι φίλαθλοί μας. Μιας ομάδας με τάξη και πειθαρχία είτε βγαίνουν είτε όχι τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο".
Για την κυριαρχία του Άρη στον χώρο του κέντρο αν σε αυτό βοήθησε η απουσία του Μαρέσκα ή η παρουσία του Ντομί είπε:
"Δεν μπορώ να μαντέψω αν θα μπορούσε να αλλάξει την σημερινή εικόνα η παρουσία του Μαρέσκα που τον γνωρίζω πολύ καλά και από το ιταλικό πρωτάθλημα. Προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και με τον Μαρέσκα αλλά έχει και άλλους ποδοσφαιριστές και θα εστιάσω στην δική μου ομάδα".
Όσο για τη νίκη του, ενός Αργεντίνου, επί του Ζίκο, ενός Βραζιλιάνου, είπε: "Δεν είχα καμία ιδιαίτερη αίσθηση παρά μόνο με την δική μου ομάδα. υπάρχει μια αντιπαλότητα αλλά σε καμία περίπτωση δεν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ή χειρότερα όταν στον αντίπαλο πάγκο υπάρχει ένας τεχνικός από την Βραζιλία"