Κλειστή είναι, αυτήν την ώρα, η οδός Τσιμισκή, από τη ΧΑΝΘ, αλλά και η Λεωφόρος Στρατού από το ύψος του ΓΣΣ, και η Εγνατία, από το Λοιμωδών ως το Βαρδάρη. Ομάδες νεαρών και αστυνομικοί παίζουν κλεφτοπόλεμο σε διάφορες περιοχές του κέντρου. Τα επεισόδια άρχισαν κατά τη διάρκεια της πορείας που ξεκίνησε μετά τη 1 από την Καμάρα. Ομάδες νεαρών πέταξαν μολότοφ κατά των αστυνομικών κι έβαλαν φωτιά σε κάδους. Αυτοί απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.
Ουσιαστικά δημιουργήθηκαν δύο μπλοκ, με αυτό της κύριας πορείας να προχωρά πιο γρήγορα, για να αποφύγει μολότοφ και δακρυγόνα. Το μικρότερο μπλοκ προκάλεσε αρκετές ζημιές σε στάσεις λεωφορείων, σε τζαμαρίες καταστημάτων, ενώ έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και πυρπόλησαν κι ένα "παπάκι".
Στη συνέχεια οι ταραξίες έστησαν οδοφράγματα με φλεγόμενους κάδους κι έπαιξαν κλεφτοπόλεμο με τους αστυνομικούς.
Μπροστά από το ΥΜΑΘ, οι αστυνομικοί, με μια κίνηση ελιγμού, κύκλωσαν την ομάδα των ταραξιών και κατάφερε να τους απομονώσει. Τους ανάγκασε να αφήσουν κάτω αντιασφυξιογόνες μάσκες, πανό και ό,τι άλλο είχαν και τους επιβίβασε σε κλούβα. Τους οδήγησε όλους στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Στην Αγίου Δημητρίου οι αστυνομικοί πρόλαβαν και έσπασαν βιτρίνες και τα παρμπρίζ από κάποια σταθμευμένα αυτοκίνητα.