"Εκεί που στην αρχή φαινόταν ότι ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, δεχτήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα που ήταν ανόητο και εκεί φάνηκε η νευρικότητά μας, ειδικά όταν κυνηγάς το σκορ σε ένα εντός έδρας παιχνίδι που θέλεις να δώσεις χαρά στο κόσμο. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι όταν η ομάδα μου παίζει με παίκτη περισσότερο διακατέχεται από νευρικότητα αντί να έχει ηρεμία και να ελέγξει το παιχνίδι", παραδέχτηκε, μετά το παιχνίδι του "Βικελίδης" ο Αργεντίνος προπονητής του ΠΑΟΚ, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Και πρόσθεσε: "Σεν μπορώ να δικαιολογήσω την ήττα μας στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Οι αντίπαλοι μία επαγγελματική νίκη, κλείστηκαν στην άμυνα, έκλεισαν τους κενούς χώρους αν και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και να γυρίσουμε την εικόνα. Είμαι εκνευρισμένος γιατί κάναμε δύο σκαλοπάτια μπροστά με τη νίκη στη Λιβαδειά και τώρα κάναμε ένα σκαλοπάτι πίσω όχι γιατί ήταν καλύτερος ο αντίπαλος αλλά γιατί δεν είχαμε την ηρεμία να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ.
Δεν είμαστε σε κατάσταση να επαναπαυόμαστε με μία νίκη. Άλλωστε είναι η μόνη νίκη που κάναμε από τότε που ήρθε. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να επιβεβαιώσουμε εκείνη τη νίκη, κερδίζοντας και σήμερα. Η ομάδα μου δεν έχει επαναπαυτεί. Μας λείπει η ηρεμία. Είχαμε βιασύνη, ειδικά όταν είχαμε παίκτη περισσότερο. Δεν έχουμε πετύχει κάτι για να επαναπαυτούμε. Ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα".