Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΑΘ Α.Ε. με διευθύνοντα σύμβουλο το Νίκο Παπαδάκη, διδάκτορα χημικό - αναπληρωτή καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, και πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Καμάκα, οικονομολόγο - εφοριακό. Τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. έχουν ως εξής: Δημήτριος Ασβεστάς (χημικός) - αντιπρόεδρος, Απόστολος Τσολάκης (εκπαιδευτικός) - αντιπρόεδρος, Θωμάς Αλγιανάκογλου (βιοτέχνης), Δημήτριος Ζακαλκάς (δρ Νομικής - δικηγόρος), Χρήστος Κουτράκης (χημικός), Σάββας Λαδόπουλος (αγρονόμος - τοπογράφος μηχανικός), Θωμάς Σαπίρης (οικονομολόγος), Γεώργιος Αρχοντόπουλος και Δημήτριος Βασιλειάδης, εκπρόσωποι των εργαζομένων.
Το όραμά του για την ανάδειξη της ΕΥΑΘ σε εταιρεία - πιλότο στη Βόρεια Ελλάδα σε θέματα ποιότητας νερού και λειτουργίας μεγάλων εγκαταστάσεων παρουσίασε ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Ν. Παπαδάκης, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων για την εκλογή μελών του νέου Δ.Σ. και τον ορισμό των ανεξάρτητων μελών, η οποία προηγήθηκε. «Το νερό είναι φυσικό αγαθό που ανήκει σε όλους. Είμαστε στο μυαλό και στην τσέπη όλων», επισήμανε ο κ. Παπαδάκης και συμπλήρωσε ότι η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας «περνά» μέσα από την άμεση επικοινωνία με τους καταναλωτές προς όφελος των εργαζομένων, των μετόχων και του κοινωνικού συνόλου. Η ΕΥΑΘ είναι εταιρεία καθοριστική για το περιβάλλον, την ανάπτυξη και τη δημόσια υγεία της περιοχής της Θεσσαλονίκης, της Βόρειας Ελλάδας και των Βαλκανίων, πρόσθεσε ο νέος διευθύνων σύμβουλος.
Για την ανάγκη διαφάνειας, αλλά και συνοχής κι αρωγής των εργαζομένων στο έργο της διοίκησης επ’ ωφελεία των καταναλωτών έκανε λόγο ο νέος πρόεδρος Κ. Καμάκας.

ΥΓ. Όλα καλά. Εμείς οι κάτοικοι της Πυλαίας και συγκεκριμένα της οδού Ευρυδίκης, πότε θα δούμε νερό στα σπίτια μας; Ένα χρόνο μένουμε εκεί και νερό πουθενά...