Περισσότερους από 100 Έλληνες οινοποιούς και εισαγωγείς κρασιών θα φιλοξενήσει το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009(με ωράριο λειτουργίας: 12.00 - 21.00) ο «Χάρτης των Γεύσεων» που διοργανώνει η Wine Plus ), στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν κορυφαίες ετικέτες από ολόκληρο τον ελληνικό αμπελώνα, αλλά και διάσημες αμπελουργικές περιοχές της υφηλίου. Συγχρόνως θα ενημερωθούν για τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του κρασιού, θα συνομιλήσουν με τους ίδιους τους οινοποιούς, θα γνωρίσουν καινούργιους παραγωγούς στην πρώτη τους εμφάνιση.
Φέτος εκτός των άλλων, εναρμονιζόμενος με το πνεύμα των γιορτινών ημερών, ο «Χάρτης των γεύσεων» στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεών του μας προτείνει την πρωτότυπη «δημοπρασία» Christmas Wine Plus Bazaar «Η σοδειά του 2000». Που σημαίνει ότι οι οινοποιοί που συμμετέχουν στην έκθεση, προσφέρουν σπάνιες φιάλες και συσκευασίες κρασιών τους, εσοδείας 2000, σε ειδικές τιμές. Τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν στο Περιβαλλοντικό Κέντρο του Αρκτούρου. (Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τη λίστα των προς πώληση κρασιών υπάρχει αναρτημένο στο www.wineplus.gr).
Τέλος, στα εστιατόρια: Kitchen bar, Ζύθος, Ζύθος-Ντορέ, Λαδικό, Μανδραγόρας, Fred & Ginger στο ξενοδοχείο Les Lazaristes, Banquet και Γλυκάνισος θα σερβίρεται μενού ειδικά σχεδιασμένο για τον Χάρτη των Γεύσεων 2009.