Από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι αρχίζει σήμερα (Δευτέρα) 9 Νοεμβρίου 2009, η λειτουργία του Κέντρου Απογευματινής Φύλαξης Παιδιών στην οδό Πρασακάκη (περιοχή Αγ. Σοφίας). Το Κέντρο Απογευματινής Φύλαξης Παιδιών Πρασακάκη θα λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου επί της οδού Πρασακάκη 6, από τις 15:30 έως και τις 21:30 και θα δέχεται παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 5 ετών.


Για το χρονικό διάστημα από 9/11/2009 έως 15/1/2010 η φιλοξενία των παιδιών στο Κέντρο Απογευματινής Φύλαξης Παιδιών Πράσακακη θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αστέριος Δεληγιάννης ανακοίνωσε ότι, η απόφαση για τη ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία των παιδιών το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντάσσεται πιλοτικά, στα πλαίσια των προσπαθειών της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής για τη βοήθεια προς τις εργαζόμενες μητέρες και την τόνωση της αγοράς της πόλης μας τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Για τη φιλοξενία παιδιού στο Κέντρο Απογευματινής Φύλαξης Παιδιών στην οδό Πρασακάκη απαιτείται πιστοποιητικό παιδιάτρου για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού το οποίο θα προσκομίζεται ταυτόχρονα με την προσέλευση του παιδιού και η συμπλήρωση ενός εντύπου – αίτησης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310519979.