Όπως μεταδίδει η ΝΕΤ, τον Ριζάι πρόδωσαν τα ίδια του τα... σκυλιά! Ο ΑΛβανός Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος είχε δραπετεύσει, από τον Κορυδαλλό, με τον Βασ. Παλαιοκώστα με ελικόπτερο, ήταν οπλισμένος σαν αστακός και είχε δύο γιγαντόσωμα σκυλιά για να τον φυλάνε στο σπίτι στο Άνω Σούλι Μαραθώνα, όπου κρυβόταν, μαζί με την περίφημη Σούλα (την ξανθιά που τον βοήθησε να δραπετεύσει) και με ένα φιλικό τους ζευγάρι. Τα σκυλιά δε γάβγισαν όταν η ειδική ομάδα των αστυνομικών πλησίασε το σπίτι και το κύκλωσε.
Ο Ριζάι είχε στο σπίτι δύο αυτόματα Καλάζνικοφ, ένα "Σκόρπιον" -για το οποίο η αστυνομία ερευνά αν είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε σε επιθέσεις κατά αστυνομικών-, χειροβομβίδες, εκρηκτικά, πιστόλια κι άλλα πυρομαχικά. Δεν τα χρησιμοποίησε, όμως, όταν διαπίστωσε ότι ήταν μάταιο.
Από το σπίτι, που είχε νοικιάσει η "Σούλα" εμφανιζόμενη ως έμπορος ρούχων, βγήκαν πρώτα το ζευγάρι και η φίλη του Αλβανού κακοποιού. Ο Ριζάι, ο οποίος είχε βάψει τα μαλλιά του μαύρα, όπως και η περίφημη "Σούλα", για να μην τον αναγνωρίσουν, παραδόθηκε αργότερα, λέγοντας στους αστυνομικούς: "Σας... γουστάρω! Αν ήταν εδώ ασφαλίτες, θα γινόταν μάχη, αλλά σε ΄σας, παραδίνομαι"!
Να σημειωθεί ότι είναι η ίδια ομάδα αστυνομικών που είχε συλλάβει και στο παρελθόν τον Ριζάι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εντοπισμός του σπιτιού έγινε από τα τηλεφωνήματα που έκανε, από το κινητό της τηλέφωνο, η "Σούλα", προς τους συγγενείς της, για να τους πει ότι είναι καλά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η σύλληψη του Αλβανού κακοποιού δε φέρνει την αστυνομία πιο κοντά στον Παλαιοκώστα, αφού θεωρείται σίγουρο ότι οι δρόμοι των δύο διάσημων καταζητούμενων, έχουν, οριστικά, χωρίσει.