Ο εξαιρετικός Κρητικός λαουτίστας θα εμφανιστεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στο Club του Μύλου, για μία μοναδική παράσταση. Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους εκτελεστές του Kρητικού λαούτου στη σύγχρονη Κρήτη, ενώ παράλληλα είναι και λαϊκός δημιουργός, αφού γράφει στίχο και συνθέτει μουσική σε αυθεντικό Κρητικό ιδίωμα. Έχει ερμηνεύσει δίπλα σε μεγάλες προσωπικότητες της Kρητικής παράδοσης, όπως είναι οι Σκορδαλός, Μουντάκης, Ψαραντώνης, Γαργανουράκης, Σκουλάς, Παπαδάκης και πολλοί άλλοι.
Ταυτόχρονα δημιουργεί ο ίδιος μουσική και το 1985 γράφει μαζί με τον αδερφό του Μιχάλη τον πρώτο τους δίσκο, τη “Μεγάλη Συνάντηση’’ που αφήνει σφραγίδα στην Κρητική Μουσική με το κομμάτι ΄΄Πάντα Θλιμμένη Χαραυγή΄΄.
Ακολουθούν οι δίσκοι ΄΄Πρωτοφανίστικος Σεβντάς΄΄, ΄΄Αφιέρωμα στον έρωτα΄΄ ΄΄Μουσική Άνοιξη΄΄,΄΄ Τα τραγούδια της τσέπης΄΄ και πρόσφατα το διπλό CD ΄΄Δεν έχει η αγάπη σύνορα
Στην προσπάθεια του να μοιραστεί την τέχνη του και την εμπειρία του, μα πιο πολύ την ψυχή του με τον κόσμο, σήμερα οργανώνει μια μουσική παρέα τους ΔΡΑΒΙΔΕΣ.
Παίρνει το ρίσκο να εμπλέξει πεπειραμένους μουσικούς με άλλους που κάνουν τα πρώτα δειλά τους βήματα στη μουσική περιπέτεια, αλλά όλοι τους με την ίδια ζέση για καλή μουσική και ακόμη καλύτερη παρέα. Ένα μουσικό και μελωδικό ταξίδι στα άδυτα της Κρήτης, στα ζεστά χρώματα, τους φιλόξενους ανθρώπους, σε στιγμές, αρώματα, ηχοχρώματα, στην γνήσια και αληθινή Κρητική μουσική. Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης ξέρει πολύ καλά να πλέκει ιστορίες, να τραγουδάει τον πόνο και την χαρά και να έχει μία αμφίδρομη σχέση με το κοινό.
Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης με τους Δραβίδες του σε μια συναυλία σιωπής
Αντώνης Φραγκιαδακης: Τραγούδι-Λαουτο-Ουτι-Τζουρα-Μπουλγαρι
Λιλα Κατσούνα: Τραγούδι-Μπεντιρ
Σαπφω Παντζάκη: Τραγούδι-Κιθαρα
Μαρίτζια Κατσούνα: Τραγούδι-Κρουστά

Πληροφορίες
‘’Club’’ Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Φιξ
Τηλ κρατήσεων: 2310 551 836
Είσοδος 12€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.00