Οι «Λουδίας» είναι μια μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, που παίζει ελληνόφωνο ροκ. Ξεκίνησε την διαδρομή της στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και το 2000 κυκλοφόρησε από την LEGEND η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο… «Λουδίας» στην οποία περιλαμβάνονται«Tα λιπάσματα», ένα τραγούδι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και ακούγεται στα ραδιόφωνα μέχρι σήμερα. Το 2004 κυκλοφορεί από την OLON MUSIC η δεύτερη δουλειά τους με τίτλο «Oι σαλαμάνδρες δε χορεύουν σέικ» από όπου ξεχώρισε το τραγούδι «Ο ρουφιάνος». Οι «Λουδίας» έχουν κατά βάσει κοινωνικοπολιτικό στίχο και έντονη σατυρική διάθεση. Αυτή ακριβώς η διάθεση είναι και ο λόγος που κάθε τους ζωντανή εμφάνιση καταλήγει σε ένα ξέφρενο party με την καθολική συμμετοχή του κοινού…!!!
Τον Ιανουάριο του 2009 κυκλοφόρησε η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Εντεχνίλα» με την ανεξάρτητη εταιρία TECH KILLA RECS.
(η οποία περιλαμβάνει και το τραγούδι «Ο χρόνος (Αούα)»,που έφτασε στον τελικό του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης ΄08).
Με νέα σύνθεση πια, η αγαπημένη ανατρεπτική μπαντα από την Θεσσαλονίκη, έρχεται να ταράξει για ακόμα μία φορά τα νερά της, κατά τα άλλα, ήσυχης ελληνικής πραγματικότητας…!!! ‘Έχοντας αποφασίσει πια να κινηθούν έξω από όρια που επιβάλλουν οι κανόνες της δισκογραφίας, οι «Λουδίας» ανέλαβαν μόνοι τους την παραγωγή και διανομή του τελευταίου τους cd, που κοστίζει… κάτω από 10 ευρώ…!!!
Με αφορμή την «Εντεχνίλα», με διάθεση ανεβασμένη όσο ποτέ, με νέο υλικό στις αποσκευές τους και την υπόσχεση για μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό…. οι «Λουδίας» έρχονται για μια μοναδική εμφάνιση στο Stage του Μύλου και παρουσιάζουν τα νέα τους τραγούδια…!!!
Πέμπτη 5 Νοέμβριου στις 21:00, το Stage του Μύλου θα γεμίσει ……«Εντεχνίλα»…!!!

Είσοδος ελεύθερη…!!!

Σας περιμένουμε…!!!

Τους «Λουδίας» αποτελούν οι: Βιολιστής Παναγιώτης- κιθάρα φωνή, Λαόπουλος Φίλης – κιθάρα, Μίσκος Πέτρος- μπάσο, Τοκατλίδης Χρήστος – τύμπανα, Σωτηρίου Βασίλης – κιθάρα.
Support group: Fuit