Ο ταξίαρχος Νίκος Κελίδης αναλαμβάνει Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, μετά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ., που συνεχίστηκαν σήμερα το πρωί. Επίσης, δυο γυναίκες, αναλαμβάνουν καίριες θέσεις στο σώμα: η ταξίαρχος Ευγενία Παπακωνσταντίνου τίθεται επικεφαλής των Πειθαρχικών Συμβουλίων της Ελληνικής Αστυνομίας και η ταξίαρχος Ρεγγίνα Δεσφινιώτου, επικεφαλής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Αρχηγείου της Αστυνομίας. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών τοποθετείται ο ταξίαρχος κ. Ιωάννης Λιούκας και στη Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας Αττικής ο ταξίαρχος κ. Τζώρτζης.
Το Ανώτατο Συμβούλιο της Ελληνικής Αστυνομίας που συνεδρίασε υπό την προεδρία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ελευθέριου Οικονόμου και με τη συμμετοχή του υπαρχηγού κ. Ιωάννη Ραχοβίτσα και του προϊσταμένου επιτελείου του αρχηγείου αντιστράτηγου Νικολάου Παπαγιαννόπουλου, προήγαγε εννιά νέους ταξιάρχους μέσα στους οποίους οι τρεις είναι γυναίκες. Οι δύο που προαναφέρονται και η κυρία Ιωάννα Μπεκιάρη.
Οι άλλοι έξι είναι οι: Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, Βασίλειος Στεφανουδάκης, Παναγιώτης Νάνης, Βασίλειος Χαλάτσης, Γεώργιος Σαξιώνης και Νικόλαος Κελίδης, ενώ αποστρατεύθηκαν οι Αγγελική Λιάτσου , Αυγερινός Γούσης και Αθανάσιος Γκύρτης.