Διαρρήκτης κυκλοφορούσε ντυμένος με... μπουφάν αστυνομικού, το οποίο είχε κλέψει από αυτοκίνητο συνοριακού φρουρού που είχε διαρρήξει. Συνελήφθη χθες Τρίτη 24-11-09, τα ξημερώματα στην περιοχή Άνω Πόλης. Ο 32χρονος αλλοδαπός φορούσε το μπουφάν με τα διακριτικά της Ελληνικής Αστυνομίας. Μάλιστα, σε σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι, μια κάρτα με υπολείμματα ηρωίνης και δύο αντικλείδια.
Όπως προέκυψε, ο συλληφθείς είχε αρπάξει το μπουφάν από το ΙΧ του αυτοκινήτου του ειδικού φρουρού, το οποίο είχε διαρρήξει και είχε κλέψει ξημερώματα της Δετέρας 23-11-09, από την οδό Κασσάνδρου.
Ακόμη, το ίδιο βράδυ, στην περιοχή Άνω Πόλης, οδηγώντας το εν κλεμμένο όχημα, χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης, καρφώθηκε σε άλλο ΙΧΕ αυτοκίνητο και ακολούθως εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.
Επιπλέον, κατά τελευταίο χρονικό διάστημα, στην ευρύτερη περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης διέρρηξε ένα λογιστικό γραφείο και τρία ΙΧΕ αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικά ποσά και διάφορα μικροαντικείμενα, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα ακόμη ΙΧΕ αυτοκίνητο.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα.