Όλο το βίντεο από το "Ουκρανία Έχεις Ταλέντο", με τη νικήτρια Ξένια Χιμόνοβα:


Με την τέχνη της στην άμμο ζωντάνεψε τραγικές σελίδες από την ιστορία της Ουκρανίας, κάνοντας 13 εκατομμύρια τηλεθεατές να κλαίνε από συγκίνηση κάθε φορά που την έβλεπαν στο σόου «Ουκρανία, έχεις ταλέντο».




Η 24χρονη Ξένια Σιμόνοβα κέρδισε το πρώτο βραβείο των 80.000 ευρώ, διέθεσε μέρος σε ένα άρρωστο παιδάκι και επέστρεψε, έχοντας γίνει διάσημη, στην κανονική της ζωή στην Κριμαία.

Από τον περασμένο Μάιο, όταν η συνεσταλμένη καλλιτέχνις εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο σόου, όλο και περισσότεροι θαυμαστές κάθονταν μπροστά στους δέκτες τους για να τη δουν να ζωγραφίζει πανέμορφες εικόνες στην άμμο.

Τα πορτρέτα της παρουσίαζαν στιγμές από τη γερμανική εισβολή του 1941 στην Ουκρανία. Στην πρώτη σκηνή, ένα ζευγάρι καθόταν σε ένα παγκάκι κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Ξαφνικά, πολεμικά αεροπλάνα άρχισαν να σπέρνουν τον θάνατο. Η ερωτική σκηνή χάθηκε ανάμεσα σε θλιμμένα πρόσωπα. Στη συνέχεια, ένα μωρό κάνει τη γυναίκα να χαμογελάσει ξανά. Στο τέλος, η κινούμενη άμμος παίρνει τη μορφή του Αγνωστου Στρατιώτη της Ουκρανίας.

Η πρώην Σοβιετική Δημοκρατία έχασε περίπου το 25% του πληθυσμού της κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.