Περισσότερο πάθος, δύναμη και όρεξη ζήτησε ο προπονητής του Άρη, Ιομάρ Μαζίνιο, από τους παίκτες του εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ. «Θα είναι μια πολύ σημαντική αγωνιστική για μας, η ομάδα μου έχει τις δυνατότητες να πάρει τη νίκη, παίζοντας με πάθος, αποφασιστικότητα, μεγαλύτερη διάρκεια, ένταση και αγωνιστικότητα για τη νίκη και να είμαστε στην 3η θέση. Δηλαδή πρέπει να αλλάξουμε εντελώς αγωνιστική συμπεριφορά και να μην επαναληφθεί η εμφάνιση κόντρα στον Εργοτέλη» είπε χαρακτηριστικά ο 44χρονος τεχνικός.

Ο Βραζιλιάνος, είπε για τον κόσμο:
«Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να μπούμε με μεγαλύτερη όρεξη, με μεγαλύτερη διάθεση και δύναμη για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δε θα αφήσουμε στον αντίπαλο να πάρει ανάσα».
Αρνήθηκε να αποκαλύψει τη βασική ενδεκάδα: «Έχουμε κάνει αρκετά δώρα στους αντιπάλους γνωρίζοντας τη σύνθεσή μας. Δεν ανησυχούμε για τους τραυματίες, κυρίως πρόκειται για μυϊκούς πόνους, λίγο παραπάνω κόπωση».
Μιλώντας για το πώς περιμένει την ΑΕΚ ο Μαζίνιο επισήμανε: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, κυρίως μεσοεπιθετικά, δεν αφήνουν ευκαιρίες να πάνε χαμένες, είναι ικανοί να σκοτώσουν τον αντίπαλο, όπως είναι ο Καφές, παίκτες με μεγάλη εμπειρία, που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα».