Ως την Κυψέλη της Αττικής έφθασαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον άνθρωπο που προμήθευε, με πλαστά έγγραφα, λαθρομετανάστες. Από την επισταμένη έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος αλλοδαπός είχε για... έδρα την Αττική και ακολούθησε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, που καρποφόρησε τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2009. Τότε, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνέλαβαν τον 27χρονο αλλοδαπό, στην Κυψέλη Αττικής.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός ήταν αυτός που ασχολούνταν με την κατάρτιση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και εγγράφων νομιμοποίησης αλλοδαπών στη χώρα μας, τα οποία παρέδιδε σε ενδιαφερόμενους αλλοδαπούς -με το αζημίωτο, φυσικά.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 διαβατήρια, 8 ταυτότητες, 1 άδεια ικανότητος οδήγησης, 6 άδειες διαμονής, 2 προξενικές θεωρήσεις και 2 δελτία αιτήσαντος άσυλο αλλοδαπού, όλα αμφιβόλου γνησιότητας, καθώς και πλήθος φωτογραφιών αλλοδαπών (τύπου διαβατηρίου).
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.