Για σήμερα είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:
* Κλειστό από σήμερα 14 Οκτωβρίου και για επτά ημέρες το Ε3 τμήμα του 1 ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος Θεσσαλονίκης μετά την εμφάνισε πέντε επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της νέας γρίπης.

* Συνεδριάζει σήμερα για τρίτη ημέρα η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα την εκκλησιαστική περιουσία.

* Στις 9:30 π.μ. ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στη Βουλή.

* Στις 10 π.μ. στην Αεροπορική Βάση Δεκέλεια η ορκωμοσία των νέων δοκίμων της 61ης Σειράς της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), παρουσία του διοικητή Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, υποπτεράρχου (Ι), Κωνσταντίνου Βλαχάβα.

* Στις 10:30 π.μ. στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Palace στη Θεσσαλονίκη, ενημερωτική ημερίδα για την οστεοπόρωση και την οστεοαρθρίτιδα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Οστεοπόρωσης.

* Στις 11 π.μ. η ορκωμοσία των νέων μελών της Βουλής των Ελλήνων.

* Στις 2 μ.μ. συνάντηση του προεδρείου της ΚΕΔΚΕ με τον υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγκούση, για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

* Στις 7 μ.μ. στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ομιλία της γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα σε εκδήλωση-συζήτηση των εργατικών κλαδικών οργανώσεων του κόμματος.

* Στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση της Νομαρχίας για την επιβράβευση 10 αριστούχων μαθητών της Γ’ τάξης όλων των Ενιαίων Λυκείων, ιδιωτικών και δημοσίων του Νομού Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συγκέντρωσαν τον υψηλότερο βαθμό εισαγωγής στα ΑΕΙ

* Στις 9 μ.μ., στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, στο πλαίσιο των 44ων ΔΗμητρίων, συναυλία με τραγούδια της Μεσογείου από την Maria del Mar Bonet και το Jaume Compte Nafas Enseble.

* Στις 9 μ.μ., συναυλία κλασσικής μουσικής δωματίου, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία, από του Cadence Ensemble, στο πλαίσιο των 44ων Δημητρίων, σε συνεργασία με τον Αρμενικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Χαμάσκαϊν» και την υποστήριξη της Αρμενικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης.