Για σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:
* Συνεδριάζει σήμερα στο Λουξεμβούργο το Συμβούλιο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ε.Ε.

* Κλειστές από σήμερα 21 Οκτωβρίου και για επτά ημέρες η Β' Τάξη και η Γ' Τάξη του Γυμνασίου Χέρσου του Νομού Κιλκίς, μετά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του ιού Η1Ν1 της γρίπης Α.

* Συνέρχεται από σήμερα έως και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 153ης Συνοδικής Περιόδου.

* Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα 21 Οκτωβρίου στις εφημερίδες «Αλλαγή», «Γεγονότα», «Ημέρα» και «Σημερινή», τα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) και της Ένωσης Υπαλλήλων Τύπου και Γραφικών Τεχνών νομού Αχαΐας.

* Αρχίζει σήμερα στο ξενοδοχείο Coral Beach στην Πάφο, το 16ο Συνέδριο Σκυροδέματος, που οργανώνεται από το ΤΕΕ και το Ελληνικό Τμήμα Σκυροδέματος, με τη συνεργασία του Επιστημονικού και Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ).

* Στις 9:30 π.μ. επίσκεψη της γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά όπου θα συνομιλήσει με τους εργαζομένους.

* Στις 11 π.μ. επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χάρη Καστανίδη, στον Αρειο Πάγο

* Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας ΚΕΔΚΕ .

* Στις 12 το μεσημέρι στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, συνέντευξη Τύπου των περιβαλλοντικών μη κυβερνητικών οργανώσεων WWF Ελλάς και Greenpeace με θέμα την παρουσίαση των προτάσεων των δύο οργανώσεων που θα προκύψει από τη Συνδιάσκεψη για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη τον Δεκέμβριο.

* Στη 1:30 μ.μ. συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, Πέτρο Ευθυμίου.

* Στη 1:30 μ.μ. συνέντευξη τύπου του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του υφυπουργού, Φίλιππου Σαχινίδη, για τα αποτελέσματα των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin και των επαφών τους στο Λουξεμβούργο.

* Στις 3 μ.μ., η διοίκηση του ΕΕΘ θα έχει συνάντηση εργασίας με τους ιθύνοντες της Αττικό Μετρό. Στη συνάντηση θα τεθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες εξαιτίας των έργων του μετρό.

* Στις 6 μ.μ. στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) εκδήλωση για την πρόληψη και την καταπολέμηση των κλοπών-ληστειών και συναφών εγκλημάτων-αδικημάτων.

* Στις 7:30 μ.μ. ομιλία της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη σε εκδήλωση στο νομό Ηλείας όπου πραγματοποιεί από σήμερα διήμερη επίσκεψη.

* Στις 8 μ.μ., στα Λουτρά Παράδεισος, εγκαίνια της έκθεσης Χαρτών από τις συλλογές του Αλ. Γαρύφαλλου και Σ. Δεμερτζή, με θέμα "Χαρτογραφώντας τα Βήματα του Αποστόλου Παύλοιυ", στο πλαίσιο των 44ων Δημητρίων.

* Στις 8 μ.μ, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, συναυλία με την Εκκλησιαστική Βυζαντινή Χορωδία "Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης", στο πλαίσιο των 44ων Δημητρίων.

* Στις 9 μ.μ., στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, παράσταση με το Χοροθέατρο της ΧΑΝΘ, με τίτλο "Χωρίς Παραμύθια", στο πλαίσιο των 44ων Δημητρίων.