Δεν πήγε να αγωνιστεί στα Σκόπια η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών. Επρόκειτο να πάει στο Πρίλεπ, όπου θα έδινε αγώνα για τον α' όμιλο στον Β' γύρο του Τσάλεντζ Καπ γυναικών του χάντμπολ, αλλά η ομάδα αποφάσισε να μείνει στα Γιαννιτσά. Ο λόγος; Το σήμα της ομάδας από το Πρίλεπ, «Ζίτο Πρίλεπ», στο οποίο απεικονίζεται το αστέρι της Βεργίνας!
Η ελληνική ομάδα είχε ενστάσεις και για το όνομα του κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο φέρει την ονομασία «Μακεδονία».
«Η ελληνική ομάδα διαμαρτυρήθηκε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (E.H.F.), ζητώντας να αφαιρεθεί το σήμα της ομάδας μας. Από την E.H.F αναφέρθηκε στην ελληνική ομάδα ότι η ομάδα μας έχει γίνει δεκτή στην Ομοσπονδία με αυτό το σήμα και ότι με αυτό θα αγωνιστεί, όπως αγωνιζόταν μέχρι σήμερα», δήλωσε ο πρόεδρος της «Ζίτο Πρίλεπ», Όλιβερ Ντέρκοσκι.
Η ομάδα από το Πρίλεπ χρησιμοποιεί το όνομα του χορηγού της, «Ζίτο Πρίλεπ», μίας τοπικής αρτοβιομηχανίας, στο λογότυπο της οποίας υπάρχει το αστέρι της Βεργίνας.
Στον ίδιο όμιλο για τον Β' γύρο του Τσάλεντζ Κάπ, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στην πόλη Πρίλεπ, συμμετέχουν ακόμη η ιρλανδική «Αστρα» και η ουκρανική «Νιεπριάνκα».