"Κοντεύω να κλείσω τον πρώτο μου χρόνο στον Άρη. Εγώ είμαι ήρεμος, συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου, δεν μου έχουν πει τίποτα επίσημα από την ομάδα. Συνεχίζω τη δουλειά μου με την ίδια φιλοδοξία από την πρώτη στιγμή, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Χρειάζεται λίγο παραπάνω υπομονή και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους στόχους μας". Αυτό δήλωσε μετά το παιχνίδι της Λάρισας ο Ιομάρ Μαζίνιο.
Ο Βραζιλιάνος προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Άρη κι απάντησε με τον παραπάνω τρόπο. Ρωτήθηκε και για τη φάση της αποβολής και είπε ότι δεν έχει άποψη, αφού δεν είδε τι συνέβη. "Είδα μόνον τον παίκτη μου με αίματα", είπε και χαρακτήρισε δίκαιη την αποβολή! Για την αντικατάσταση του Φερνάντεζ, είπε ότι ήθελε να τον προστατέψει, επειδή είχε, ήδη, κίτρινη.
Όσο γιατί δεν κέρδισε αν και επί ένα ημίχρονο ο Άρης υπερτερούσε αριθμητικά, απάντησε: "Μας έλειψε η αποφασιστικότητα στο δεύτερο ημίχρονο για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε με ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερη φρεσκάδα όπως ο Γκρασιάν και ο Χαβίτο να ανοίξουμε το παιχνίδι στα πλάγια και να εκμεταλλευτούμε τα κενά. Η αντίπαλη ομάδα κράτησε καλά στην άμυνα και προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, όμως πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να μην κάνουμε αυτή την κοιλιά στο δεύτερο ημίχρονο".