Για σήμερα είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:
* Συνεδριάζει σήμερα για δεύτερη ημέρα η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

* Στις 10 π.μ. συνάντηση γνωριμίας του προεδρείου της ΓΣΕΕ με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ανδρέα Λοβέρδο.

* Στις 10 π.μ. στο Νομαρχιακό Μέγαρο Χανίων συνέντευξη Τύπου σχετικά με το φαινόμενο της πτώσης του ελαιοκάρπου που παρατηρήθηκε σε ορισμένες περιοχές του νομού και τις σχετικές ενέργειες της Νομαρχίας.

* Στις 12 το μεσημέρι στο Νομαρχιακό Μέγαρο Χανίων συνέντευξη τύπου για την εκδήλωση προς τιμήν της Ελληνίδας αγρότισσας που διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με τον Δήμο Πλατανιά και τον Σύλλογο Γυναικών Μάλεμε, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Αγρότισσας, αύριο, 14 Οκτωβρίου.

* Στις 2 μ.μ. συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, με τον υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας, Vuk Jeremić, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην χώρα μας. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στο Τύπο και γεύμα εργασίας.

* Στις 7:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ για τις νέες απολύσεις και το κλείσιμο των εργοστασίων από τον Λαναρά.

* Στις 8:30 μ.μ. ομιλία με θέμα: «Ο άνθρωπος ως μηχανή – Φιλοσοφικοί και Βιολογικοί Προβληματισμοί», στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου (4ος όροφος), από τον καθηγητή Φυσιολογίας του Α.Π.Θ. Γεώργιο Ανωγειανάκι. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.